Tree peed over

From the newspages of AT5 (the local tv-channel in Amsterdam): (translation below)

Storm: wildplasser plast boom omver

Woensdagmorgen is een man te water geraakt nadat hij in het stormachtige weer zijn blaas wilde legen tegen een boom op het Singel.
Door het harde herfstweer viel de boom omver. Daarbij kwam de boom met de kruin in het water. De bestrating werd door de wortels losgetrokken. Twee auto’s liepen hierdoor schade op.
De wildplasser kwam ten val en belandde in de gracht. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit het water klimmen. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis, maar kon na behandeling weer naar huis.


Storm: man pees tree down

Wednesdaymorning a man landed in the canal after he relieved himself against a tree on the Singel. Because of the tempestuous weather, the tree was blown down and landed with its branches in the canal. The road was upturned by the roots. Two cars were damaged. The man fell over and landed in the canal. The victim managed to climb out. He was taken to the hospital, but was allowed to return home after treatment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *